Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina principalMapa de la webContacteCanvia mida font

FESTES D'ESTIU 2017

8 d'agost de 2017


EL PROPER CAP DE SETMANA S'INICIEN LES FESTES D'ESTIU DE VILANOVA D'ESCORNALBOU. LA FESTA MAJOR D'ESTIU EN HONOR A SANT AGUSTÍ. DIVERSOS SÓN ELS ACTES QUE S'HAN PROGRAMAT PER AQUEST INICI DE FESTA QUE CULMINARAN EL 28 D'AGOST DIA DEL PATRÓ.

 

DIVENDRES TINDRÀ LLOC L'ACTE DE SORTIDA AMB L'HOMENATGE AL VILANOVÍ D'HONOR 2017 (19:00h) I SEGUIDAMENT HI HAURÀ EL CONCERT DE GUITARRA INTERPRETAT PEL GUITARRISTA IZAN RUBIO, ACTE QUE S'ENMARCA DINS EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SALOU-COSTA DAURADA.

 

 

DISSABTE ELS MÉS JOVES PODRAN GAUDIR DEL FESTA DE L'ESCUMA AL MATÍ I A LA TARDA LA FESTA HOLY AMBDÓS ES REALIZARAN A LA PISTA POLIESPORTIVA.

 

DIUMENGE AL MIGDIA ESTÀ PREVISTA LA INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE PINTORS LOCALS A L'EDIFICI DE "LA COOPERATIVA" I AL VESPRE EL GRUP DE TEATRE LA MOIXERA DE LA DEFENSA AGRÀRIA DE LA SELVA DEL CAMP REPRESENTARÀ L'OBRA DE TEATRE "EL CRÈDIT".

 

DILLUNS DIA 14 I DIMARTS DIA 15 LA LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE TAMBÉ ORBANITZA DIFERENTS ACTES PER RECAPTAR FONS.

 

NO US OBLIDEU DE CONSULTAR L'AGENDA I EL PROGRAMA DE FESTES A LES IMATGES RELACIONADES !

 

BONA FESTA MAJOR

Comentaris

dimarts, 19 de juny
El Temps

Imatges relacionades
Festa Major 2017 1
Festa Major 2017 1

Festa Major 2
Festa Major 2

Festa Major 3
Festa Major 3

© Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou · - Plaça de la Vila s/n - 43311 Vilanova d'Escornalbou - Baix Camp (Tarragona) - Telèfon: 977 83 75 19 - Fax: 977 83 81 97