Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina principalMapa de la webContacteCanvia mida font
» Inici » ENTITATS »

ASSOCIACÓ DEFENSA FORESTAL

 

 

L'ADF de Vilanova d'Escornalbou es va constituir el dia 11 d'abril de 1995. és una associació de titulars de terrenys forestals al terme de Vilanova d'Escornalbou. La seva creació fou fomentada des de la Direcció General de Medi Natural del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya i constituïda segons llei 6/88 de 30 de març.

 

L'ADF es proposa assolir diversos objectius, d'aquests podem destacar:

 

- Elaborar i executar programes de vigilància i prevenció d'incidents forestals.

 

- Realitzar actuacions urgents en cas d'incendi.

 

- Col·laborar activament en l'organització, control i execució de mesures dictades o que es dictin per la Direcció General del Medi Natural.

 

- Realització de campanyes de divulgació entre titulars de terrenys forestals sobre accions de prevenció i lluita contra incendis forestals.

 

 

Des de la seva creació, l'ADF ha aconseguit, gràcies a les ajudes del Departament, material divers, que juntament amb una bona disposició de socis, voluntaris i membres de la Junta ens ha permès ser força efectius en incendis que s'han originat aquests darrers anys i que s'han pogut controlar en poc temps.

 

  

diumenge, 5 de febrer
El Temps

© Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou · - Plaça de la Vila s/n - 43311 Vilanova d'Escornalbou - Baix Camp (Tarragona) - Telèfon: 977 83 75 19 - Fax: 977 83 81 97