Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina principalMapa de la webContacteCanvia mida font
» Inici » ENTITATS »

ASSOCIACIÓ DE JUBILATS

Seguint el procés de modernització de la nostra societat, ara ens toca als jubilats entrar en aquesta voràgine de noves tecnologies que ajuden a desenvolupar-nos i al mateix temps, agilitzar i dinamitzar les nostres activitats, ja siguin socials, culturals o lúdiques.

L'Associació de Jubilats de Vilanova d'Escornalbou es dóna a conèixer a la web per informar de l'àmplia gama d'activitats que es poden desenvolupar actualment i durant l'any.

 Celebrem diverses festes al llarg de l'any, com per exemple, la festa de la gent gran el dia 15 de Maig, promoguda pel nostre Ajuntament .En cada festa es premia a la parella més gran i a la persona de més edat. També celebrem festes més arrelades com són el dijous gras, la tradicional castanyada o torronada i també una arrossada pels voltants de Sant Pere.

Durant l'any també organitzem algun viatge a qualsevol indret que ens sembli interessant, inclòs la trobada de la gent gran de la comarca; pels volts de Nadal també preparem una altre sortida a algun indret que considerem adequat.

Per altre banda, informem que continua al nostre local de l'associació, l'activitat cultural sota la tutela del nostre Ajuntament acollit i integrat al Pla d'Ocupació, amb les diverses activitats com: gimnàstica, tallers de memòria, de català, gimnàstica emocional, informàtica, història del nostre poble, com les seves costums i tradicions antigues, etc...Els dijous a la tarda es transforma en un punt de trobada de les jubilades que volen passar l'estona parlant, jugant, celebrant algun aniversari.....

També tenim un bloc on podeu trobar totes les activitats que fem al llarg de l'any, així com jocs de memòria, d'informàtica...

L'adreça del bloc és: jubilatsescornalbou.blogspot.com.es

 

Per acabar, només dir que l'Associació de la Gent Gran de Vilanova d'Escornalbou està oberta a tot el qui vulgui informació sobre l'àmplia i diversa activitat duta a terme, i a tots els nous jubilats :¡ US ESPEREM!

diumenge, 5 de febrer
El Temps

© Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou · - Plaça de la Vila s/n - 43311 Vilanova d'Escornalbou - Baix Camp (Tarragona) - Telèfon: 977 83 75 19 - Fax: 977 83 81 97