Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina principalMapa de la webContacteCanvia mida font
» Inici » ENTITATS »

ASSOCIACIÓ DE DONES

Des del 21 de maig de 1996, data en la que la primera junta de l’associació va aprovar els seus estatuts, fins avui en dia, l’Associació de Dones ha estat present, en més o menys mesura, en els esdeveniments importats de la nostra vila. No oblidem que el principal motiu pel que es va crear l’associació va ser el de promoure, donar suport i organitzar o desenvolupar activitats culturals o socials adreçades principalment al nostre col•lectiu, al de les dones, per aconseguir la igualtat home-dona, cosa avui en dia encara molt difícil, però també el d’esbargir-nos i passar-ho el millor possible plegades, per aquest motiu i mitjançant aquest escrit volem aprofitar per a fer una crida a totes les sòcies i a les que encara no ho són, però que esperem que aviat ho seran, per tal que col•laborin de manera activa en la nostra entitat.

Moltes vegades dona la impressió que l’associació només és present al desembre, quan es passen els detalls de Nadal i la quota anual, però l’associació organitza o col•labora en més coses durant l’any:

Sopar Sta. Àgueda, 5 de febrer, patrona de les dones, gestió de subvencions, dia de la dona treballadora, 8 de març, dia contra l’Esclerosi múltiple, trobada puntaires (juliol de cada dos anys, ), exposició Festa Major estiu, col•laboració en la xocolatada de la Festa Major d’estiu, excursió estiu, sopar “final de curs”, mostra culinaria de l’ 11 de setembre, juntament amb l’Associcació de Jubilats, xerrades diverses (amb col•laboració amb el Consell Comarcal), caminades, marató TV3 (desembre), loteria,….. i és oberta a qualsevol altre activitat que es proposi i que sigui de l’acord de totes les seves membres.

És a la mà de totes nosaltres, doncs, fer que aquest ventall de possibilitats s’amplii i en puguem gaudir de la millor manera possible.

D’altra banda, amb aquest escrit voldríem donar les gràcies, primer a les membres de la primera junta, ja que amb el seu esforç, desinteressat, i la seva voluntat van crear la nostra associació, després també a totes les altres juntes que durant aquests 13 anys de vida han contribuït a tirar-la endavant, i és clar, a totes les sòcies, més de 100!, perquè amb el seu ajut podem anar empenyent any rere any. Tots som conscients de l’esforç que representa ser al capdavant de qualsevol entitat, principalment requereix temps, del que malauradament avui no disposem per la frenètica vida que ens porta el dia a dia, però entre totes i sobretot veient que els esforços donen fruits, el camí es fa més lleuger i les ganes de fer coses són més vives.

Us recordem que mitjançant una subvenció de l’Institut Català de les Dones ens van fer cessió d’un ordinador portàtil i una impressora, i a partir d’aquí vam obrir un blog, que podeu consultar sempre que vulgueu (wwwdonesvilanovaescornalbou.blogspot.com) i també adreça de correu electrònic (donesviar@gmail.com).

Finalment, no voldríem acomiadar-nos sense felicitar als membres de l’Associació de Jubilats que aquest any han celebrat el seu quinzè aniversari amb una gran festa. Esperem nosaltres poder celebrar-ho també d’aquí a dos anys amb el mateix goig!

ASSOCIACIÓ DE DONES DE VILANOVA D’ESCORNALBOU I L’ARBOCET

Adreceu-vos al nostre blog.

diumenge, 5 de febrer
El Temps

© Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou · - Plaça de la Vila s/n - 43311 Vilanova d'Escornalbou - Baix Camp (Tarragona) - Telèfon: 977 83 75 19 - Fax: 977 83 81 97