Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina principalMapa de la webContacteCanvia mida font
» Inici » ACTUALITAT »

NOTÍCIES

         

FESTA JOVE 2020

13 de gener de 2020

FESTA JOVE

L'associació de joves els dos tombs us conviden a la festa jove 2020!!!

ACTES FESTA MAJOR HIVERN 2020

13 de gener de 2020

festa major hivern

Divendres comença la festa major d'hivern en honor a Sant Sebastià!!! Ja podeu consultar tots els actes en el cartell adjunt!!!

FESTA MAJOR D'HIVERN

5 de desembre de 2019

festa major hivern

Ja podeu consultar els actes de la festa major d'hivern en honor a Sant Sebastià.

NOU SERVEI D'ASSESSORAMENT I INFORMACIÓ SOBRE L'ALZHEIMER I ALTRES DEMÈNCIES

23 de gener de 2019

Ahir dimarts dia 22 de gener l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou en col·laboració amb l'Associació d'Alzheimer de Reus i Baix Camp va iniciar el servei d'assessorament i informació sobre la malaltia de l'Alzheimer i altres demències. Aquest servei tindrà lloc el quart dimarts de cada mes a la sala polivalent de la biblioteca.

ELECCIONS GENERALS

25 de novembre de 2011

   El passat diumenge 20 de Novembre es van celebrar les eleccions generals de 2011 a tot l'estat espanyol, les quals van transcórrer amb tota normalitat.    A Vilanova d'Escornalbou, segons les llists del cens, hi havia un total de 390 electors, dels quals 284 van ser els que van acostar-se a l'Ajuntament a votar.

CONVOCATÒRIA AL PLE DE L'AJUNTAMENT

20 d'octubre de 2011

 
CONVOCATÒRIA AL PLE DE L'AJUNTAMENT DE VILANOVA D'ESCORNALBOU:

 
 
 
Es convoca a tothom qui estigui interessat, a assistir a la Sessió Ordinària del Ple de l'Ajuntament, que tindrà lloc el dimarts 25 d'Octubre a les 22:00 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
 
L'Ordre del dia serà el següent:
 
1- Lectura i aprovació, si s'escau, de l'acta de la sessió extraordinària anterior del 14/09/2011.

AMPLIACIÓ DELS TRAMS DEL CÀNON DE L'AIGUA

20 d'octubre de 2011

 
 
SOL·LICITUD D'AMPLIACIÓ DELS TRAMS DEL CÀNON DE L'AIGUA PER A FAMÍLIES DE MÉS DE TRES MEMBRES:

 
 
Les famílies de quatre o més membres poden sol·licitar l'ampliació dels trams del cànon de l'aigua. Amb aquesta ampliació s'afegiran 3m cúbics/ persona/ mes als límits de consum de l'aigua establerts per al primer tram, que permetrà abaratir lleugerament el cost de la factura de l'aigua.

TORNADA A L'ESCOLA

22 de setembre de 2011

escola

 
 
Com cada any, després d'un estiu ple d'emocions, jocs, i rialles, toca preparar els llibres i el material per iniciar un nou curs amb moltes coses per aprendre,i nous amics per conèixer.. A Vilanova d'Escornalbou podem gaudir de la Llar d'infants els Marramiaus i l'Escola Font de l'Arc.

ARRIBEN ELS PROGRAMES DE LA FESTA MAJOR

4 d'agost de 2011

PORTADA

 
 
Ha començat el mes d’Agost, mes en el que celebrem la festa major de Vilanova d’Escornalbou, i com cada any, a principis de mes: Arriben els Programes de la Festa Major!!! Ja els tenim aquí, recent sortits del forn, perquè els pogueu passar a buscar pels comerços, bars i Ajuntament del poble, per poder estar ben informats de totes les activitats que s’hi faran, i d’aquesta manera no perdre-us-en cap; A part dels actes, també hi podeu trobar la Salutació de l’Alcalde i de la Junta, ...

EXPOSICIONS DE LA FESTA MAJOR

14 de juliol de 2011

exposicions

Ja s’apropa la Festa Major d’estiu de Vilanova d’Escornalbou, la qual es celebra el mes d’agost, i com cada any, entre molts dels actes que s’hi fan, tindran lloc les exposicions de caire artístic que abarquen des de pintura, fotografia, flors seques, ceràmica fins a tot tipus de manualitats variades, i que com és habitual s’exposaran a l’edifici de l’Ajuntament.

OBERTURA PISCINA MUNICIPAL

17 de juny de 2011

PISCINA

 
 S’apropa l’estiu i aviat s’obrirà la piscina municipal de Vilanova d’Escornalbou. Tothom qui ho vulgui podrà apropar-se a prendre un refrescant bany per passar els calorosos dies d'estiu, a prendre el sol, a estirar-se a l'ombra per llegir un bon llibre, retrobar-se amb gent i fer petar la xerrada, capbussar-se, riure, jugar...etc.

TORNEIG 24HORES DE FUTBOL SALA

17 de juny de 2011

FUTBOL SALA

 
     Com és habitual, pels voltants de Sant Joan es celebren les 24 hores de futbol sala, més concretament els dies 25 i 26 de juny.
 
Aquest any, serà organitzat per l’Associació esportiva de Vilanova d’Escornalbou amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova d’Escornalbou.
 
Podran apuntar-se tots els equips que vulguin participar-hi, abonant 150 € en concepte d’inscripció.

ELECCIONS MUNICIPALS 2011

8 de juny de 2011

El passat diumenge 22 de maig es van celebrar les eleccions municipals a tot l'Estat.
A vilanova d'Escornalbou van ser dos els partits que es van presentar: CIU i IVE-PM.
 
 
    Els resultats van ser favorables a IVE-PM que per segon cop va guanyar els comicis amb un augment dels vots respecte les anteriors eleccions; mantenint els seus 4 regidors, per altra banda CIU , partit a la oposició, manté també els 3 regidors que tenia.
RSS 2.0

dissabte, 18 de gener
El Temps

© Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou · - Plaça de la Vila s/n - 43311 Vilanova d'Escornalbou - Baix Camp (Tarragona) - Telèfon: 977 83 75 19 - Fax: 977 83 81 97