Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina principalMapa de la webContacteCanvia mida font
» Inici » ACTUALITAT »

NOTÍCIES

         

Millores a la biblioteca municipal

3 de febrer de 2020

Recentment, l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou ha realitzat una sèrie de treballs a la biblioteca municipal de la nostra població consistents en l'adquisició de material informàtic i mobiliari, així com la redistribució del mobiliari a la sala principal, aconseguint un espai més diàfan, així com ampliant les instal·lacions de la biblioteca amb la incorporació de dues sales: la sala infantil i la sala polivalent per treballs i estudi en grup.

ELECCIONS GENERALS

25 de novembre de 2011

   El passat diumenge 20 de Novembre es van celebrar les eleccions generals de 2011 a tot l'estat espanyol, les quals van transcórrer amb tota normalitat.    A Vilanova d'Escornalbou, segons les llists del cens, hi havia un total de 390 electors, dels quals 284 van ser els que van acostar-se a l'Ajuntament a votar.

CONVOCATÒRIA AL PLE DE L'AJUNTAMENT

20 d'octubre de 2011

 
CONVOCATÒRIA AL PLE DE L'AJUNTAMENT DE VILANOVA D'ESCORNALBOU:

 
 
 
Es convoca a tothom qui estigui interessat, a assistir a la Sessió Ordinària del Ple de l'Ajuntament, que tindrà lloc el dimarts 25 d'Octubre a les 22:00 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
 
L'Ordre del dia serà el següent:
 
1- Lectura i aprovació, si s'escau, de l'acta de la sessió extraordinària anterior del 14/09/2011.

AMPLIACIÓ DELS TRAMS DEL CÀNON DE L'AIGUA

20 d'octubre de 2011

 
 
SOL·LICITUD D'AMPLIACIÓ DELS TRAMS DEL CÀNON DE L'AIGUA PER A FAMÍLIES DE MÉS DE TRES MEMBRES:

 
 
Les famílies de quatre o més membres poden sol·licitar l'ampliació dels trams del cànon de l'aigua. Amb aquesta ampliació s'afegiran 3m cúbics/ persona/ mes als límits de consum de l'aigua establerts per al primer tram, que permetrà abaratir lleugerament el cost de la factura de l'aigua.

TORNADA A L'ESCOLA

22 de setembre de 2011

escola

 
 
Com cada any, després d'un estiu ple d'emocions, jocs, i rialles, toca preparar els llibres i el material per iniciar un nou curs amb moltes coses per aprendre,i nous amics per conèixer.. A Vilanova d'Escornalbou podem gaudir de la Llar d'infants els Marramiaus i l'Escola Font de l'Arc.

ARRIBEN ELS PROGRAMES DE LA FESTA MAJOR

4 d'agost de 2011

PORTADA

 
 
Ha començat el mes d’Agost, mes en el que celebrem la festa major de Vilanova d’Escornalbou, i com cada any, a principis de mes: Arriben els Programes de la Festa Major!!! Ja els tenim aquí, recent sortits del forn, perquè els pogueu passar a buscar pels comerços, bars i Ajuntament del poble, per poder estar ben informats de totes les activitats que s’hi faran, i d’aquesta manera no perdre-us-en cap; A part dels actes, també hi podeu trobar la Salutació de l’Alcalde i de la Junta, ...

EXPOSICIONS DE LA FESTA MAJOR

14 de juliol de 2011

exposicions

Ja s’apropa la Festa Major d’estiu de Vilanova d’Escornalbou, la qual es celebra el mes d’agost, i com cada any, entre molts dels actes que s’hi fan, tindran lloc les exposicions de caire artístic que abarquen des de pintura, fotografia, flors seques, ceràmica fins a tot tipus de manualitats variades, i que com és habitual s’exposaran a l’edifici de l’Ajuntament.
RSS 2.0

divendres, 3 de juliol
El Temps

© Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou · - Plaça de la Vila s/n - 43311 Vilanova d'Escornalbou - Baix Camp (Tarragona) - Telèfon: 977 83 75 19 - Fax: 977 83 81 97