Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina principalMapa de la webContacteCanvia mida font
» Inici » ACTUALITAT »

NOTÍCIES

         

Millores a la biblioteca municipal

3 de febrer de 2020

Recentment, l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou ha realitzat una sèrie de treballs a la biblioteca municipal de la nostra població consistents en l'adquisició de material informàtic i mobiliari, així com la redistribució del mobiliari a la sala principal, aconseguint un espai més diàfan, així com ampliant les instal·lacions de la biblioteca amb la incorporació de dues sales: la sala infantil i la sala polivalent per treballs i estudi en grup.

ELECCIONS GENERALS

25 de novembre de 2011

   El passat diumenge 20 de Novembre es van celebrar les eleccions generals de 2011 a tot l'estat espanyol, les quals van transcórrer amb tota normalitat.    A Vilanova d'Escornalbou, segons les llists del cens, hi havia un total de 390 electors, dels quals 284 van ser els que van acostar-se a l'Ajuntament a votar.

CONVOCATÒRIA AL PLE DE L'AJUNTAMENT

20 d'octubre de 2011

 
CONVOCATÒRIA AL PLE DE L'AJUNTAMENT DE VILANOVA D'ESCORNALBOU:

 
 
 
Es convoca a tothom qui estigui interessat, a assistir a la Sessió Ordinària del Ple de l'Ajuntament, que tindrà lloc el dimarts 25 d'Octubre a les 22:00 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
 
L'Ordre del dia serà el següent:
 
1- Lectura i aprovació, si s'escau, de l'acta de la sessió extraordinària anterior del 14/09/2011.

AMPLIACIÓ DELS TRAMS DEL CÀNON DE L'AIGUA

20 d'octubre de 2011

 
 
SOL·LICITUD D'AMPLIACIÓ DELS TRAMS DEL CÀNON DE L'AIGUA PER A FAMÍLIES DE MÉS DE TRES MEMBRES:

 
 
Les famílies de quatre o més membres poden sol·licitar l'ampliació dels trams del cànon de l'aigua. Amb aquesta ampliació s'afegiran 3m cúbics/ persona/ mes als límits de consum de l'aigua establerts per al primer tram, que permetrà abaratir lleugerament el cost de la factura de l'aigua.
RSS 2.0

dilluns, 28 de setembre
El Temps

© Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou · - Plaça de la Vila s/n - 43311 Vilanova d'Escornalbou - Baix Camp (Tarragona) - Telèfon: 977 83 75 19 - Fax: 977 83 81 97